Официалното откриване на най-голямата книжарница в България – Книжен център „Гринуич“ ще се състои на 8 юни, петък, от 18 ч. Тя се намира в София на бул. „Витоша“ 37 (с входове откъм „Витоша“ и „Солунска“).

На своите 1000 кв. м. площ книжарницата предлага голямо разнообразие от заглавия, събрани на едно място; тематично разпределение на книгите; професионален екип от консултанти; музика, филми и игри; над 5000 заглавия на чужди езици; речници, учебни помагала и пособия; подаръци и книжни аксесоари; периодичен печат; канцеларски материали, опаковане на подаръци; образователни играчки за деца и други. Посетителите имат възможност да опитат сладките изкушения на уютното биокафене и да използват неограничено интернет зона. Специално за родителите и техните деца, книжарницата предлага детски кът със занимателна програма за най-малките.

Книжен център „Гринуич“ организира всекидневна културна програма и горещи промоции всяка седмица. Всеки клиент може да се присъедини към „Гринуич клуб“, да получи своя лична клубна карта, с която да натрупва бонус точки и да се възползва от специални отстъпки и изненади.

Тук, както и във веригата книгарници „Хеликон“, ви очаква и пълната колекция от досегашни броеве на списание БИОГРАФ.